Ginneruparkitekter — Horsens, Denmark

Kategori: Office & Corporate Facilities

Fotograf: Gary Britton

Baggrund for projektet: Ginnerup arkitekter flyttede til nye lokaler i foråret 2018. Begrundelsen for flytningen var en kombination af vokseværk og ønsket om at være tæt på midtbyens puls. Den nye lokation er tidligere anvendt som politigård, en charmerende bygning med fine arkitektoniske detaljer og højt til loftet. Værdier der afspejler tegnestuen, og giver kvalitet i hverdagen.

 

Begrundelsen for valget af VL45 Radiohuspendlen har været et ønske om at komplementere bygningens atmosfære og give et diffus, jævn grundbelysning på tegnestuen. Valget at NJP som bordlampe opfylder behovet for et individuelt og retningsbestemt lys. Lampen har et stilrent og ærligt udtryk, som passer ind i den moderne atelierstemning, der er karakteristisk for den øvrige indretning. Udover æstetikken har det været et vigtigt parameter at vælge lamper, der er tidløse og energirigtige, da tegnestuen har fokus på at imødekomme FN’s 17 klimamål.

Produkter: AJ Eklipta, NJP Bord, Panthella MINI , VL45 Radiohuspendel