Neckarhalle — Villingen-Schwenningen Baden-Württemberg, Germany

Kategori: Institutions & Public Buildings

Arkitekt: Muffler Architekten, Tuttlingen Elektroingeniør: Plus Energie, Mr. Kral, Villingen Fotograf: Günther Lehnert

Installationsår: 2019


Baggrund: Det var Plus Energie, som fik idéen til at bruge produktet, da LP Grand passer perfekt til rådhusets atmosfære og arkitektur.


Udfordringen: Opgaven var at finde repræsentative lamper, som kunne tilføre rummet værdi og oplyse det i forskellige brugssituationer, lige fra formelle konferencer til festlige events. Det var derfor vigtigt, at farvetemperaturen kunne justeres til de forskellige lejligheder.

 

Evaluering: Ejerne af bygningen er yderst tilfredse med løsningen og sætter særligt pris på, at farvetemperaturen kan tilpasses situationen. “Beslutningen om at vælge tunable white har bestemt vist sig at være den rigtige, og det passer godt til rådhusets hverdag, hvor der er mange hensyn, der skal tilgodeses.”

 

Produkter: LP Grand Nedhængt